Synple voor Transporteurs

Synple biedt een platform voor transporteurs om samenwerking met vertrouwde collegavervoerders te vereenvoudigen.

 
 
 

Meer samenwerken, minder e-mails!

Aangesloten transporteurs kunnen eenvoudig orders uitwisselen door een rechtstreekse koppeling met hun transportmanagement systemen (TMS). Orderuitwisseling gebeurt dan snel en wordt aan beide zijden op de juiste manier in de systemen verwerkt.  

Deze acties voorkomen extra mailverkeer en systemen zijn direct up to date - door de koppeling met het TMS systeem of een druk op de knop.

 
 
 

Vertrouwd netwerk en vertrouwde kwaliteit

Elke transporteur kiest zelf met wie hij samenwerkt. Synple begrijpt het belang dat transporteurs hechten aan kwaliteit en vertrouwen, zeker als het gaat om partners in transport. In het platform stelt elke transporteur zelf in met wie hij samenwerkt en kan dit ook zelf aanpassen. Natuurlijk kunt u ook nieuwe collega-vervoerders introduceren of een eigen groep opzetten.

 
 
 

Slimme tools voor meer samenwerking

U kunt ervoor kiezen om zelf te zoeken naar transportopdrachten of naar meer capaciteit. Ook kan het systeem matches genereren met uw eigen partners als u dat wil. Met een directe koppeling met het TMS, worden er zelfs direct zoekresultaten uit het eigen TMS vergeleken met de vragen van partners.

Een ander tijdsbesparing: Vrachten die niet meer beschikbaar zijn, worden automatisch teruggetrokken. Daardoor ben je er zeker van dat het aanbod wat je ziet nog beschikbaar is. Met één druk op de knop is de vracht voor jou.

 
 
 

Private Secure Cloud

Elke transporteur heeft zijn eigen Private Secure Cloud. Data die hierin is opgeslagen kan door niemand gebruikt of bekeken worden. Ook wordt data niet gebruikt voor externe verkoop of benchmarking